Thuis Nieuws

2019 Vrolijke Kerstmis

Certificaat
Van goede kwaliteit Ethernet Magnetische Transformator voor verkoop
Van goede kwaliteit Ethernet Magnetische Transformator voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik ben zeer gelukkig om met hen twee jaar te werken, uitstekend product, uitstekend team, is het tarief van de productmislukking zeer lage, punctuele levering, die ons een groot deel van de naverkoopkosten besparen, hoopte onze twee bedrijven later zullen kunnen blijven samenwerken.

—— M. William K. Chui

Dank u voor de samenwerking! werkelijk een geholpen ons, is de steekproef perfect!

—— Mohammad Ahmed

Dit is de eerste keer die wij hebben samengewerkt, maar ik denk uw product zeer goed is, hoop ik om uw fabriek spoedig te bezoeken!

—— M. Kalva Krishna

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

2019 Vrolijke Kerstmis

2019 Vrolijke Kerstmis

Kerstmis 25 dag-December die de geboorte van Jesus-Christus viert, de stichter van de Christelijke godsdienst, is de grootste en best-gehouden van vakantie in de Verenigde Staten.

Volgens de Bijbel, het heilige boek van Christenen, besliste de God om zijn enige zoon, Jesus-Christus toe te staan, geboren aan een menselijke moeder te zijn en ter wereld te leven zodat de mensen God konden beter begrijpen en leren om van God en elkaar meer te houden. „Kerstmis“ - betekenend „viering van Christus“ - eer de tijd toen Jesus aan een jonge Jodin Mary geboren was.

Mary was bezet om aan Joseph, een timmerman worden gehuwd, maar alvorens zij samen kwamen, werd zij gevonden om met kind te zijn. Omdat Joseph, haar echtgenoot, een rechtschapen mens was en niet haar aan openbare schande wilde blootstellen, had hij in mening om haar stil te scheiden. Maar nadat hij dit had overwogen, verscheen een engel van Lord aan hem in een droom en gezegd, „niet ben bang om het huis van Mary als uw vrouw te nemen, omdat wat in haar wordt opgevat van de Heilige Geest is. Zij zal geboorte aan een zoon geven, en u moet hem de naam Jesus geven, omdat hij zijn mensen van hun zonden.“ zal redden

Hoewel de nauwkeurige datum van de geboorte van Jesus bijna 2,000 jaar geleden niet gekend is, A.D. verdeelt de kalender op de vermeende datum BC al tijd in (vóór Christus) en (een Latijnse uitdrukking, Anno Domini, „in het jaar van onze Lord. “) Voor de eerste 300 jaar, de verjaardag van Jesus werd gevierd op verschillende data. Tot slot in jaar 354, kerkleiders chhose 25 December als zijn verjaardag.

 

Mei wordt uw Kerstmis dichtbij gevuld met speciaal ogenblik, warmte, vrede en geluk, de vreugde van behandelde degenen, en wensend u alle vreugden van Kerstmis en een jaar van geluk.

 

 

Bartijd : 2018-12-11 14:17:24 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
DONGGUAN ZHONGKANG ELECTRONICS CO.,LTD.

Contactpersoon: Miss. Amy

Tel.: 86-188-9857-0481

Fax: 86-769-8798-6687

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)