Thuis Nieuws

2019 Zhongkang-Technologie Brandbestrijdingsoefening

Certificaat
Van goede kwaliteit Ethernet Magnetische Transformator voor verkoop
Van goede kwaliteit Ethernet Magnetische Transformator voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik ben zeer gelukkig om met hen twee jaar te werken, uitstekend product, uitstekend team, is het tarief van de productmislukking zeer lage, punctuele levering, die ons een groot deel van de naverkoopkosten besparen, hoopte onze twee bedrijven later zullen kunnen blijven samenwerken.

—— M. William K. Chui

Dank u voor de samenwerking! werkelijk een geholpen ons, is de steekproef perfect!

—— Mohammad Ahmed

Dit is de eerste keer die wij hebben samengewerkt, maar ik denk uw product zeer goed is, hoop ik om uw fabriek spoedig te bezoeken!

—— M. Kalva Krishna

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
2019 Zhongkang-Technologie Brandbestrijdingsoefening
2019 Zhongkang-Technologie Brandbestrijdingsoefening

Hield Elektronisch de Technologieco. van Dongguanzhongkang, Ltd een de zomerbrandoefening van 2019! Deze oefening verhoogde de rookbommen in vergelijking met vorig jaar, die de oefeningen realistischer maken. Alle geëvacueerde werknemers werden genomen ernstig en oppasser, en de evacuatie werd voltooid binnen slechts twee minuten.


Bij de het verzamelen zich plaats, leverde Colman een toespraak met een sterk hart. De brandoefening moest de veiligheid van mensen en brandpreventieactiviteiten verbeteren, zodat iedereen het proces kon verder begrijpen om de brand te beheersen en de coördinatie en de coördinatiecapaciteit bij het behandelen van noodsituaties verbeteren. Verduidelijk het belang van brandoefeningen aan de werknemers zelf, verbeter hun wederzijdse redding en zelf-reddingsvoorlichting in de brand, en verduidelijk de plichten van brandpreventiepersoneel en meld me brandbestrijders in de brand aan, volledig wijzend op de humanistische zorg van het bedrijf, bij de oefeningsplaats. Het voerde ook praktische oefeningen voor het gebruik van brandbestrijdingsmateriaal en brandbestrijdingsoefeningen uit. Het wordt verondersteld om een verreikende activiteit voor werknemers te zijn. In het toekomstige leven en de werkzaamheden, zal de veiligheid in de eerste plaats worden gezet, en de veiligheidsvoorlichting zal volledig verbeterd worden om de veiligheid van zich en de mensen rond u te verzekeren!

 

Brandbestrijdingsprocedure


1. Het branddeel wordt geblazen door de veiligheidsafdeling om het sondealarm uit te voeren. De Lingding-rookbom zendt rook uit. Nadat het centrale controlepersoneel het alarm ontvangt, worden de de relatiesambtenaar van de hoofdkantoorklant en het personeel van de techniekafdeling op de hoogte gebracht die de de walkie-talkie, flitslicht, de brandtelefoon, doos van de brandnoodsituatie, Brandblusapparaten, enz. te dragen aan het alarmpunt in werking wordt gesteld. Na het bevestigen van de brand, gebruik onmiddellijk de walkie-talkie om de vuurleidingsruimte te informeren en de aanvankelijke brand uit te voeren.

2. Na het ontvangen van het alarm van de brandbevestiging, zal het de controlepersoneel van het vuurleidingscentrum onmiddellijk de algemene post volgens de alarmprocedure meedelen. De algemene post zal de afdelingen en de leiders informeren om het reddingswerk volgens de kennisgevingsprocedure te organiseren.

Ten derde, het brandblusprogramma

1. Veiligheidsafdeling: Het controlepersoneel, gebruikt de walkie-talkie om de wachten op plicht op de hoogte te brengen, en aan de veiligheidsmanager te rapporteren. Het op-plichtspersoneel gebruikte de walkie-talkie om de ambtenaren over de post te informeren op evacuatie voor te bereiden en de waakzame staat in te gaan. De vrijwilligersdiebrandbestrijders onmiddellijk aan de scène van de brand van de nooduitgang worden meegesleept, verbonden onmiddellijk de waterriem, en na sterke non-fire voeding, onmiddellijk gebruik het te besparen brandkraanwater.

2. Techniekafdeling: Wanneer de plichtsambtenaar het alarm ontvangt, deel onmiddellijk de het pomphuis, ruimte van de machtsdistributie, en de directe verbrandingsmotorruimte mee, en het relevante personeel is op reserve, en het techniekpersoneel ter plaatse sneed de macht in het brandgebied af.

IV. evacuatieprocedures

De evacuatie is een zeer moeilijke baan, zodat moet het op een kalme, kalme en ordelijke manier worden uitgevoerd. Alle werknemers begeleiden calmly hun gasten op hun eigen het werkgebieden, en en evacueren veilig van de brandveiligheidsingang aan het veilige gebied buiten de flat. Na de controle, gaf tot opdracht de hoogste persoon verantwoordelijk voor de plaats „119“ alarmeren, en alle personeelsleden de staat van de noodsituatieevacuatie ingingen. Een lid van de veiligheidsafdeling ging buiten de flat de brandvrachtwagen van de brigade van de openbare veiligheidsbrand ontmoeten. De veiligheidsagenten openden de evacuatieuitgangen en voerden hen volgens het evacuatieplan uit.

 

2019 Zhongkang-Technologie Brandbestrijdingsoefening2019 Zhongkang-Technologie Brandbestrijdingsoefening2019 Zhongkang-Technologie Brandbestrijdingsoefening2019 Zhongkang-Technologie Brandbestrijdingsoefening2019 Zhongkang-Technologie Brandbestrijdingsoefening2019 Zhongkang-Technologie Brandbestrijdingsoefening

Bartijd : 2019-06-14 10:27:31 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
DONGGUAN ZHONGKANG ELECTRONICS CO.,LTD.

Contactpersoon: Miss. Amy

Tel.: 86-188-9857-0481

Fax: 86-769-8798-6687

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)