Thuis Nieuws

Het festival van de Draakboot in 2019, het „Zelfde Bootrelais“

Certificaat
Van goede kwaliteit Ethernet Magnetische Transformator voor verkoop
Van goede kwaliteit Ethernet Magnetische Transformator voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik ben zeer gelukkig om met hen twee jaar te werken, uitstekend product, uitstekend team, is het tarief van de productmislukking zeer lage, punctuele levering, die ons een groot deel van de naverkoopkosten besparen, hoopte onze twee bedrijven later zullen kunnen blijven samenwerken.

—— M. William K. Chui

Dank u voor de samenwerking! werkelijk een geholpen ons, is de steekproef perfect!

—— Mohammad Ahmed

Dit is de eerste keer die wij hebben samengewerkt, maar ik denk uw product zeer goed is, hoop ik om uw fabriek spoedig te bezoeken!

—— M. Kalva Krishna

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Het festival van de Draakboot in 2019, het „Zelfde Bootrelais“
Het festival van de Draakboot in 2019, het „Zelfde Bootrelais“
Het Festival van de draakboot, vaak als het Festival van Tuen Ng of het Festival van Duan wordt Wu, is een traditioneel Chinees die festival op de vijfde dag van de vijfde maand van de Chinese kalender wordt gehouden bekend die. Het is ook gekend als Dubbele de Vijfde. [nodig citaat] het is sindsdien ook gevierd, op diverse manieren, in andere delen van Oost-Azië, met name Korea. 
De nauwkeurige oorsprong van Duan Wu is onduidelijk, maar één traditionele mening stelt dat het festival de Chinese Yuans van dichtersqu van de het Oorlog voeren Periode van Staten herdenkt. Hij beging zelfmoord door in een rivier te verdrinken omdat hij door de corruptie van de Chu-overheid werd doen walgen. De plaatselijke bevolking, die hem kennen om een goede mens te zijn, besliste voedsel in de rivier te werpen om de vissen te voeden om hen te verhinderen het lichaam van Qu te eten. Zij zaten ook op draakboten, en probeerden om de vissen door het donderende geluid van trommels weg te doen schrikken aan boord van de boot en het woeste kijken draak-hoofd in de voorzijde van de boot. 

In de vroege jaren van de Chinese Republiek, werd Duan Wu ook gevierd als „Dag van Dichters“, wegens Qu-de status van de Yuan als de eerste dichter van China van persoonlijke roem. 
Vandaag, eten de mensen zongzi (het voedsel bedoelde oorspronkelijk de vissen te voeden) en de boten van de rasdraak in geheugen van de dramatische dood van Qu. 

Het festival van de Draakboot in 2019, het „Zelfde Bootrelais“Het festival van de Draakboot in 2019, het „Zelfde Bootrelais“Het festival van de Draakboot in 2019, het „Zelfde Bootrelais“Het festival van de Draakboot in 2019, het „Zelfde Bootrelais“

 

Bartijd : 2019-06-04 15:37:16 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
DONGGUAN ZHONGKANG ELECTRONICS CO.,LTD.

Contactpersoon: Miss. Amy

Tel.: 86-188-9857-0481

Fax: 86-769-8798-6687

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)